KEDVENC BLOGOK

Vakáció
Idén teljesen betelt a pohár. Mindenféle szempontból. Sok volt a munka, sok volt a kutya, sok..
Agility
Szóval járunk agilityzni rendszeresen. Amit nem csak én, de Donnie is nagyon szeret. Vasárnap..
Mostanában történtek
Az utóbbi időben sajnos Almára nagyon rájárt a rúd. Ő soha nem..
Mákkal díjátadón jártunk!
Hatalmas megtiszteltetés ért a napokban! Példakép Díjat vehettem át a Nemzeti Színházban...


Hírek / Amit csak az állatok tudnak: 5 kivételes barátság

Amit csak az állatok tudnak: 5 kivételes barátság

Szerző: Videokedvenc | 2014. március. 28. 15:18


Nekik sikerült átlépni a saját korlátaikat. Olyan szeretetben élnek egymás mellett, amire sokan irigyek lehetünk. Az állatvilág csodálatos!


Nem számít mennyire cuki, vagy éppen veszélyes az állat. Egy valami mindegyik fajról elmondható: klasszisokkal jobbak, mint mi, emberek. Nem haragszanak, nem ítélkeznek, nem használják ki a másikat önös érdekek miatt. Az ösztöneik vezérlik őket, ezért sokkal tisztábbak, nyíltabbak és elfogadóak, mint a teremtés koronáinak gúnyolt faj. A viralnova.com cikke alapján összeválogattunk 5 kivételes barátságot az állatvilágból, hogy saját példájukon keresztül tanítsanak meg minket az elfogadásra és a szeretetre.

Bubbles és Bella

Egy páros ennél jobban már nem is különbözhet egymástól méretben és habitusban. Az ő esetükben bizony az ellentétek nagyon is vonzották egymást! Bubbles, az elefánt és Bella, a fekete labrador keverék találkozásuk óta elválaszthatatlanok. Együtt fürdenek, játszanak és pihennek. Bella örömmel kihasználja a haver testi adottságait. Ha úgy hozza a helyzet, akkor trambulinnak nézi a hatalmas elefánt testét, ha pedig egy kis nyugalomra vágyik, akkor is megtalálja cimboráján a neki legkényelmesebb fekhelyet. Bubbles pedig az ormányosoktól megszokott higgadtsággal tűri meg maga körül hiperaktív barátját.

Shere Khan, Baloo és Leo

Ez a triumvirátus igazi nehéz fiúkból áll, akik külön-külön is halálosak, pláne, ha együtt vannak. Ez azonban csak a látszat. Shere Khan a tigris, Baloo, a medve és Leo, az oroszlán valójában a légynek sem tudnának ártani. Egy dorgbáró személyes állatkertjében raboskodtak, a bezártság pedig összekovácsolta őket olyannyira, hogy kiszabadulásuk után sem hajlandóak lemondani egymás társaságáról. Egy állatfarm most az otthonuk, ahol a legnagyobb szeretetben élnek.  
Mabel és a kutyakölykök

Az anyai ösztönöket semmi írhatja felül! Mikor Mabel, a tyúkanyó megsérült, gazdái jobbnak látták, ha kiszakítják a fajtársai közül, és bent a lakásban nevelik tovább. Több sem kellett a szárnyasnak, amint megpillantotta a család rotweiler kölykeit, azonnal bekapcsolt nála az anyai ösztön: szó szerint a szárnyai alá vette a kiskutyákat.

Fred és Dennis

Úgy látszik, a kutya nem csak a ember legjobb barátja, hanem a kacsáké is! Mikor szegény Dennis mamáját széttépte egy róka, Fred, a labrador büszkén lépett elő nevelő szülőnek, hogy az elárvult kiskacsa minden lépését óvó tekintettel kövesse, ahogy azt egy kacsamamától elvárnánk!

Pippin és Kate

A vadon szava sem állhat közéjük! Pippin sérült kis őzgidácskaként került Kate gazdáihoz, akik egészen addig gondját viselték, míg meg nem erősödött és vissza nem lehetett engedni a vadonba. Ez idő alatt azonban Kate és Pippin életre szóló barátságot kötöttek, az őz időről-időre visszatér a nevelőszülőkhöz és a kispajtáshoz, hogy hírt adjon magáról, majd’ a családlátogatás után újra csatlakozik a csordájához. Ennél szebben ki sem fejezhetné a háláját megmentőinek. (folytatjuk)

(forrás: viralnova.com)

 

Ajánló

Mi a gazdi feladata, ha ellik az eb?
Mindig legyünk tisztában azzal, hogy vemhes-e a kutyánk!
Fertőző kullancsok – a te kutyád is veszélyben lehet
Legokosabb az állatot Lyme-kór elleni vakcinával rendszeresen..
Hogyan szabadíthatjuk meg a kutyát a bolhaekcémától?
Nagyon fontos, hogy ne csak a kutyán, hanem a környezetében is..
Lehet-e hátránya is a macska ivartalanításának?
Az állatorvos szerint vannak a macska ivartalanításának hátrányai..
Szívritmuszavar a kutyánál - csak semmi pánik
Szívritmuszavar: gyakori az ebeknél, de nem kóros.
Ilyen bajra figyelmeztethet a véres cicapisi
A húgykövesség speciális betegség, amire rendkívül hajlamosak a..