KEDVENC BLOGOK

Vakáció
Idén teljesen betelt a pohár. Mindenféle szempontból. Sok volt a munka, sok volt a kutya, sok..
Agility
Szóval járunk agilityzni rendszeresen. Amit nem csak én, de Donnie is nagyon szeret. Vasárnap..
Mostanában történtek
Az utóbbi időben sajnos Almára nagyon rájárt a rúd. Ő soha nem..
Mákkal díjátadón jártunk!
Hatalmas megtiszteltetés ért a napokban! Példakép Díjat vehettem át a Nemzeti Színházban...


Hírek / A legújabb kutyás rendezvény: White Dog Party

A legújabb kutyás rendezvény: White Dog Party

Szerző: Videokedvenc | 2013. szeptember. 02. 11:31


A nagy sikerű kutyás rendezvények szervezője, Kis Hegedüs Réka vadonatúj ötlettel szándékozik elkápráztatni közönségét, a négylábú kedvencek odaadó barátait. Ezúttal olyan partira invitál, amelyen a legkülönbözőbb fajtájú, de kizárólag fehér szőrű kutyusok megjelenését várják, lehetőleg patyolat fehérbe öltözött gazdáik kíséretében.




Minden eddiginél látványosabb, elegánsabb és nagyvonalúbb találkozója kezdődik a különleges kutyák barátainak szeptember 15-én, vasárnap 12 órakor a Zöld Pardon új területén (1117 Budapest Neumann János utca 2.; a Rákóczi híd budai hídfőjénél). A nagy sikerű kutyás rendezvények szervezője, Kis Hegedüs Réka vadonatúj ötlettel szándékozik elkápráztatni közönségét, a négylábú kedvencek odaadó barátait. Ezúttal olyan partira invitál, amelyen a legkülönbözőbb fajtájú, de kizárólag fehér szőrű kutyusok megjelenését várják, lehetőleg patyolat fehérbe öltözött gazdáik kíséretében. Hogy a bevezető is stílszerű legyen, Debreczeni Zita az esemény háziasszonya, más sztárvendégek társaságában hófehér kutyákkal, hófehér limuzinon érkezik a parádés találkozóra.

Mint Réka elmondta, a White Dog Party célja, a tipikusan fehér kutyusok bemutatkozásán túl, a jellegzetes magyar kutyafajták népszerűsítése. Természetesen bármilyen fajtájú kicsi vagy akár nagy testű résztvevőt szívesen látnak, csak legyen fehér színű példány. A meghirdetett fehér kutyák versenyükre eddig közel 200 nevezés érkezett. Kiemelt gondolatuk a jótékonyság, az Elveszett Állatokért Alapítvány, Szentendre Árvácska Egyesület támogatása. A rebdezvényen a Westie Rescue és az Argentin dog Fajtamentők tartanak majd felvilágosító előadást.

Megtudtuk még, Debreczeni Zita azért is stílszerű háziasszonya a fehér bundájú rendezvénynek, mivel maga is két aranyos hópelyhecske, máltai selyemkutya gazdija. Egyébként állatbarát családban nőtt fel, már kislányként egy pici kölyökpulival ajándékozta meg őt édesapja. Innen ered rajongása az ember négylábú barátai iránt, melyet mai helyzetében – városi lakás az otthona – a két apró ebbel és egy cicával tud kiélni.


A találkozó változatos programjába tartozik az ismerkedés a megjelent sztárvendégekkel, a kutyusokkal és gazdáikkal. Tartanak különféle gyorsasági, akadály- és szépségversenyt, kutyadivat- és kutyakozmetikai bemutatót. Lesz kutya-gazdi fotózás. Dr. Varga József állatorvos folyamatos rendelést és tanácsadást tart. A kirakodó vásáron a korszerű állattartás valamennyi kelléke beszerezhető lesz.

A helyszínen nemcsak a kutyák minden jóval való ellátása megoldott, de gazdáiknak sem kell majd éhezniük vagy a szomjúságtól szenvedniük.
A programra a belépő 800 Ft (6 éves életkor alatt ingyenes), a parkolás díjmentes.


 




 

Ajánló

Mi a gazdi feladata, ha ellik az eb?
Mindig legyünk tisztában azzal, hogy vemhes-e a kutyánk!
Fertőző kullancsok – a te kutyád is veszélyben lehet
Legokosabb az állatot Lyme-kór elleni vakcinával rendszeresen..
Hogyan szabadíthatjuk meg a kutyát a bolhaekcémától?
Nagyon fontos, hogy ne csak a kutyán, hanem a környezetében is..
Lehet-e hátránya is a macska ivartalanításának?
Az állatorvos szerint vannak a macska ivartalanításának hátrányai..
Szívritmuszavar a kutyánál - csak semmi pánik
Szívritmuszavar: gyakori az ebeknél, de nem kóros.
Ilyen bajra figyelmeztethet a véres cicapisi
A húgykövesség speciális betegség, amire rendkívül hajlamosak a..